מובחר

כנס הסברה אזרחות פורטוגלית 5.10.18

עו"ד יורם זרה יקיים הרצאה ושאלות ותשובות בנושא אזרחות פורטוגלית. הכנס יתקיים בהרצליה. הכניסה חינם ומחייבת הרשמה מוקדמת.

  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.

מובחר

יורם זרה, עו"ד – מומחה באזרחות פורטוגלית למגורשים

%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%9d-%d7%96%d7%a8%d7%94עו"ד יורם זרה הינו עו"ד משנת 1998, בעל תואר ראשון מאוניבסיטת תל אביב ותואר שני במשפט בינ"ל מאוניברסיטת אמסטרדם. עו"ד זרה הינו ממוצא פורטוגזי טורקי (משפחת חביב) ובעל קשרים בקהילה היהודית באיסטנבול ובפורטו. לעו"ד זרה ניסיון רב בפעילות דיפלומטית, ובעבודה מול רשויות ועורכי דין בפורטוגל בנוגע להוצאת דרכון פורטוגזי למגורשי פורטוגל. נא להשאיר את הפרטים בטופס משמאל, ואנחנו ניצור עימכם קשר.

מובחר

הדרכון הפורטוגלי שלי

בספטמבר קבלתי את תעודת הלידה הפורטוגלית. לאור העומסים בשגרירות פורטוגל בת"א הכי מהיר לקבל את הדרכון בליסבון (לוקח כשלושה ימים). אתמול שבתי מליסבון ובידי הדרכון. הנה הוא!

אנו ממליצים על שירות של ליווי בליסבון להוצאת הדרכון ותעודת הזהות. אם יש לכם תעודת לידה פורטוגלית שלחו לי אימייל yoram@zaralaw.co.il ואסייע.

אזרחות פורטוגלית
אזרחות פורטוגלית

 

מובחר

האזרחות הפורטוגלית שלי

יש לך לקוח שקבל אזרחות? ברור שיש. ראו למשל את התשובה החיובית בבקשת האזרחות שלי.
אישור הענקת אזרחות פורטוגלית – מקור
אישור הענקת אזרחות פורטוגלית – תרגום
הבקשה הוגשה ב 18.11.15. הבקשה אושרה ב 16.9.16. לקח קצת יותר מעשרה חודשים. צפו לתמונות שלי מחייך עם הדרכון בקרוב. לא אגדה רעיי. יש כאן חלון הזדמנויות אמיתי לדרכון אירופי. האישור בפורטוגלית עם תרגום שנעשה במשרדי לאנגלית.

אזרחות פורטוגלית ובני זוג – עדכון אוגוסט 2018

תיקון לחוק בפורטוגל שנכנס לתוקפו ביולי 2018, מקל מאוד על קבלת אזרחות פורטוגלית לבן זוג.

לאור התיקון, במקרה בו לבן הזוג ולצאצא המשותף יש אזרחות פורטוגלית, יוכל ההורה השני לקבל אזרחות פורטוגלית ללא דרישת זיקה לפורטוגל. עצם קיומם של בן זוג וצאצא פורטוגלי מספיקים. אין הכרח שהצאצא יהיה קטין. מהכרות עם המשפחות שמגישות ומקבלות אזרחות פורטוגלית לתיקון זה תהיה משמעות לישראלים רבים. כעת, יוכל בן הזוג לקבל אזרחות פורטוגלית בקלות, עם קבלת האזרחות הפורטוגלית להורה השני ולצאצא.

להלן תרגום הסעיפים הרלבנטיים לאנגלית וקישור למקור הפורטוגזי. הסעיף המתוקן מודגש

CHAPTER IV
Opposition to the acquisition of nationality by will effect
Article 9
Fundamentals
1 – They constitute grounds of opposition to the acquisition of Portuguese nationality by the effect of will:
a) The lack of effective linkage to the national community;
b) Conviction, with finality of the sentence, with a prison sentence of 3 years or more;
c) The exercise of public functions without a predominantly technical character or the provision of non-compulsory military service to a foreign State;
d) The existence of a danger or threat to national security or defense, for their involvement in activities related to the practice of terrorism, in accordance with the respective law.
2 – Opposition to the acquisition of nationality based on paragraph a) of the previous paragraph does not apply to situations of acquisition of nationality in case of marriage or de facto union when there are common children of the couple with Portuguese nationality.
3. Proof of the non-existence of a conviction referred to in paragraph 1 (b), the provisions of Article 6 (10) shall apply.

dre.pt/home/-/dre/115643970/details/maximized